Frauenthal Automotive

11 Aug 2014

"Interesul Frauenthal Automotive pentru optimizari energetice a crescut an de an, iar acest aspect s-a dovedit cu rezultate semnificative in reducerea facturii de energie si a consumurilor specifice.

 
Am pornit la drum prin instalarea unor sisteme de monitorizare a utilitatilor: energie electrica, gaz metan, aer comprimat, pana la nivel de consumatori individuali.

 
Avand functional acest puternic instrument de urmarire si inregistrare consumuri, pasul urmator a fost sa realizam un audit energetic complex prin intermediul Servelect.

 
Astfel, se implineste un an de cand partenerii nostri de la Servelect au incheiat aceasta evaluare si am avut ocazia sa discutam amplu pe un Plan de masuri si actiuni fezabile de reducere a consumurilor si costurilor energetice. De fapt, acest plan pe de-o parte ne-a pus in valoare o serie de solutii imediate, fara costuri semnificative, iar pe de alta parte a devenit o strategie energetica pe termen mediu.

 
Imediat dupa finalizarea auditului energetic, am si trecut la implementarea unor solutii de actionare cu turatie variabila, pentru care compania Servelect si-a asumat performanta rezultatelor.

 
Iar acest proces de optimizare energetica, a ajuns o activitate continua pentru noi, in care avem alaturi echipa Servelect."

 

Valentin Burnete, Manager Energetic, Frauenthal Automotive