Echipa Servelect

Interviu cu Cristian – Inginer Vanzari

Cum ai auzit de Servelect si ce te-a determinat sa faci parte din echipa noastra? 

De Servelect am auzit in momentul in care eram in cautarea unui nou loc de munca. Am aplicat online pentru postul pe care il doream, iar Servelect a fost una dintre companiile care a aparut la filtrare. Dupa ce am citit mai multe informatii despre companie, mi-am dat seama ca activitatile acesteia corespund cu profilul pe care l-am urmat in facultate si m-am hotarat sa candidez pentru postul de inginer vanzari. In cadrul primului interviu pe care l-am avut cu Iulia, manager-ul departamentului Dezvoltare si cu Codruta, specialist resurse umane, mi-am dat seama ca vreau sa fac parte din aceasta echipa. Mi-a placut foarte mult faptul ca interviul a decurs natural, ca o discutie intre prieteni, cu o atmosfera relaxata dar profesionista.

Pentru a sumariza, deschiderea si transparenta pe care am simtit-o m-au facut sa imi doresc sa fac parte din echipa Servelect.

Ce presupune activitatea unui inginer vanzari in cadrul companiei?

Activitatea mea principala este de a identifica si recomanda cele mai potrivite solutii, atat din punct de vedere tehnic cat si financiar, prin care beneficiarii nostri isi pot optimiza consumurile energetice.

Cum a decurs prima ta deplasare?

Dupa finalizarea training-urilor interne, cele mai mari emotii le-am avut in abordarea beneficiarilor si in discutiile fata in fata, insa prima deplasare a decurs mai bine decat ma asteptam si am invatat foarte multe lucruri utile. Imi amintesc ca cel mai greu a fost drumul spre primul beneficiar, dar colegii m-au ajutat sa fac un plan si m-au sprijinit in discutiile purtate, astfel am reusit sa ma mai linistesc stiind ca am pe cineva langa mine. Interactiunea cu clientul mi-a placut cel mai mult, oamenii erau deschisi si impreuna am gasit cateva oportunitati pentru ei. De altfel, partea mea preferata la acest job a devenit discutia fata in fata cu beneficiarii.

Cine este Cristian dupa terminarea programului?

Dupa terminarea programului, activitatatea preferata este antrenamentul la Kyokushin Karate. Ma ajuta foarte mult sa pastrez un echilibru mental, fizic si emotional. Recomand tuturor sa incerce artele martiale dar sa aleaga stilul care considera ca e potrivit pentru ei. Pe langa antrenamentele de Kyokushin, imi place sa citesc orice ma ajuta sa ma dezvolt si incerc sa invat cate un skill nou in fiecare an, pentru a iesi din zona mea de confort. In concluzie, dupa terminarea programului ma concentrez pe dezvoltarea personala si orice are legatura cu acest subiect.