Energy Programme in Romania – rezumatul ghidului

Fondurile SEE & Norvegiene 2014-2021 va ofera oportunitatea de a va finanta proiectele de eficienta energetica, cu mai putina birocratie, mai multa atentie pentru proiectul in sine, pe sensul de business si pe impactul asupra companiei.

Granturile SEE si Norvegiene reprezinta contributia Norvegiei, Islandei si Liechtenstein alocata catre 15 tari membre UE, din Centrul Sudul Europei si zona Baltica, in vederea reducerii disparitatilor economice si sociale si consolidarea relatiilor bilaterale cu tarile beneficiare.

Programul “Energy Programme in Romania”, din cadrul Granturilor SEE si Norvegiene (2014-2021) isi propune sa reduca emisiile de CO2, intr-o serie de sectoar de activitate din Romania.

Data limită pentru depunerea proiectelor: 31 Martie 2020!

Aflati mai multe despre program descarcand ghidul nostru.

De ce este nevoie sa completez datele solicitate?

Vom pastra intotdeauna informatiile Dumneavoastra personale in siguranta. Va cerem informatiile in schimbul unei resurse valoroase pentru:

  • A va trimite informatii pe care le consideram ca ar putea fi de interes pentru Dumneavoastra prin e-mail sau prin alte mijloace.
  • A va trimite comunicari de marketing care consideram ca v-ar aduce un plus de valoare.
  • A imbunatatiti experienta Dumneavoastra de navigare personalizand website-ul Servelect in functie de nevoile Dumneavoastra.

Puteti citi mai multe despre politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal aici.

Este intr-adevar gratuit?

Desigur. Impartasim cu Dumneavoastra cateva cunostinte pe care speram ca le veti gasi utile.