Servelect ESCO a devenit partener al EXPO-Conferinta Intrenationala Meat&Milk, evenimentul anului pentru sectoarele de carne si lapte din Romania, care se va desfasura in zilele de 3,4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brasov.

In cadrul workshop-ului dedicat industriei laptelui, specialistii Servelect vor prezenta si dezbate solutiile de eficienta care contribuie semnificativ la „sanatatea”, bunastarea si competitivitatea companiilor din acest sector. Totodata, vor fi impartasite cateva experiente ale companiei Servelect, precum si rezultate concrete obtinute la Beneficiari din industria laptelui.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor si solutiilor de eficienta energetica, Servelect ofera cea mai ieftina forma de energie – cea economisita! Dovada profesionalismului companiei si a calitatii serviciilor si produselor sale este si faptul ca, in anul 2011, Servelect a primit din partea Uniunii Europene distinctia de „Cel mai bun furnizor european de servicii energetice”, drept recunoastere pentru rezultatele obtinute.

Cum sprijina Servelect industria laptelui si a carnii din Romania?

  • Prin identificarea solutiilor de reducere a consumurilor si a costurilor cu energia si producerea locala de energie (cogenerare, sisteme de panouri fotovoltaice), specifice fiecarui Beneficiar in parte;
  • Prin finantarea solutiilor fezabile de eficienta energetica in regim ESCO (cu plata din economia generata);
  • Prin implementarea efectiva a acestor solutii si obtinerea de economii garantate, ceea ce asigura reducerea sustenabila a consumurilor si a costurilor cu energia.

http://www.fabricadelapte.ro/servelect-esco-a-devenit-partener-al-expo-conferintei-meat-milk