In data de 28 iulie 2022 a avut loc trainingul Instrumente de eficienta energetica dedicate companiilor din Romania, desfasurat online, in cadrul proiectului H2020 SMEmPower Efficiency.

Evenimentul a fost organizat de catre Servelect, in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, prin EnTReC, fiind adresat companiilor mici si mijlocii din industrie, interesate sa devina mai eficiente din punct de vedere energetic.

In cadrul trainingului au fost prezentate o serie de instrumente dedicate eficientei energetice in sectorul IMM, dezvoltate in cadrul proiectelor H2020.

In plus, trainingul a fost o buna oportunitate pentru specialistii in energie de a impartasi impresii, provocari, idei si bune practici.

Principale subiecte prezentate

Despre SMEmPower Efficiency

Demarat in cadrul programului Orizont 2020, SMEmPower Efficiency se adreseaza IMM-urilor si personalului acestora, oferindu-le sprijin in implementarea masurilor de eficienta energetica.

Proiectul va livra o serie de programe acreditate de Educatie si Formare in domeniul eficientei energetice si traininguri dedicate personalului IMM-urilor.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe www.smempower.com.

Acest proiect a primit finantare din programul de cercetare si inovare al Uniunii Europene H2020 pe baza acordului de finantare nr. 847132.