Trecerea delimitarii de pe JT/MT

Solutie “la cheie”

Colaborati cu un singur furnizor pentru implementarea proiectului – Proiectare (Studiului de Fezabilitate si de Solutie, PTE, DTAC) + Executie + Finantare.

-20% la factura de energie

Obtineti un profit suplimentar si va reduceti factura de energie electrica cu 20% (aproximativ 100 lei/ MWh), prin eliminarea taxei de distributie pe Joasa Tensiune.

SF – GRATUIT

Costurile cu Studiul de Fezabilitate sunt deduse din valoarea finala a executiei proiectului, in cazul in care se implementeaza solutia agreata prin Servelect.

De ce sa trecem de la joasa la medie tensiune?

Trecerea de la joasa la medie tensiune reprezinta, de fapt, mutarea limitei de proprietate dintre Dumneavoastra si Operatorul de Distributie a energiei electrice, eliminand astfel un cost semnificativ din factura de energie.

A ne muta limita de proprietate inseamna sa detinem propriul post de transformare, robust, cu o siguranta mai ridicata in alimentarea cu energie si la care avem de intervenit doar o data la cativa ani. Balanta de costuri este net in favoarea Dumneavoastra.

Descrierea serviciului propus de Servelect:

Taxa de distributie a energiei electrice este o taxa reglementata per MWh de energie consumata si este inclusa in factura de energie.

Prin proiectul de trecere de pe joasa pe medie tensiune se elimina aceasta taxa si factura de energie electrica scade cu aproximativ 100 RON / MWh, ceea ce reprezinta aproximativ 20% din totalul facturii.

Astfel, bugetul lunar de lucru obtinut automat la finalizarea proiectului de trecere a delimitarii, prin reducerea facturii de energie, este orientat catre amortizarea investitiei.

Servelect furnizeaza proiectul la cheie (proiectare, finantare si implementare), cu plata din economiile efectiv obtinute.

 

Dumneavoastra platiti din economia generata rate lunare, pana la amortizarea proiectului, fara a face efort financiar propriu-zis si fara a va fi afectate cash-flow-urile.

Prima etapa a proiectului o constituie realizarea unui Studiu de Fezabilitate, pentru a identifica solutia optima din punct de vedere tehnic si economic pentru trecerea delimitarii.

Aplicabilitate: Consumatori medii si mari (uzual peste 200 kW putere absorbita), alimentati pe joasa tensiune.

Beneficiile Dumneavoastra in urma implementarii solutiei:

Z
Reducerea facturii de energie electrica, cu aproximativ 20%.
Z
Cresterea sigurantei in alimentarea cu energie.

Ce parere aveti de oportunitatea de a reduce cu aproximativ 100 lei/ MWh costurile lunare cu energia electrica? Solicitati mai multe detalii:

3 + 6 =