Vineri, 10 Decembrie, incepand cu ora 10:00, avem placerea de a va invita la webinarul “Eficienta energetica si solutii inovatoare pentru parcuri industriale” realizat in cadrul proiectelor H2020 GEAR@SME si RE-COGNITION, cu suportul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Webinarul este dedicat administatorilor si IMM-urilor din parcurile industriale, specialistilor si companiilor din domeniul eficientei energetice.

Inregistrarea si participarea la eveniment este gratuita prin completarea urmatorului formular.

Pentru a participa la webinar, va rugam sa va inregistrati aici.

Agenda evenimentului:

Prezentarea proiectului

  • Prezentarea si metodologia proiectului GEAR@SME;
  • Brainstorming;

Oportunitati pentru IMM-uri:

  • Prezentarea platformelor GEAR@SME si SMEmPower Efficiency;
  • Oportunitati de formare – programul postuniversitar de perfectionare “Eficienta si sustenabilitate energetica pentru manageri energetici”;
  • Surse de finantare pentru implementarea masurilor de eficienta energetica;
  • RE-COGNITION – surse regenerabile de energie, cogenerare si integrarea tehnologiilor de stocare a energiei pentru cladiri nZEB.

Despre GEAR@SME

Gear@SME este un proiect dedicat IMM-urilor din parcuri industriale, ce isi propune sa sustina companiile in implementarea solutiilor de eficienta energetica. Proiectul se concentreaza asupra introducerii unui partener de incredere, ca actor cheie in relatia cu IMM-urile.

Indrumati de TNO, abordarea GEAR@SME este dezvoltata de o echipa multidisciplinara. Consortiul este format din organizatii de cercetare (CIT, TNO si ENEA), intreprinderi care furnizeaza servicii energetice, cu experienta in sectorul IMM-urilor (BEA, CCS, CertiMac, Servelect si SYNYO) si organizatii multiplicatoare (CLOK, CNA, Camera de Comert – Germania si Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca).

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe www.gearatsme.eu.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 Coordination & Research and Innovation Action under Grant Agreement No 894356.