De ce SERVELECT?

Experienta de peste 14 ani in domeniul solutiilor de reducere a consumurilor si a costurilor cu energia.

Pana in prezent, am identificat la Beneficiarii nostri un potential de reducere a consumurilor de energie de peste 900 GWh/an.

Peste 800 de proiecte implementate in Romania si Europa.

“Best European Energy Service Provider” – distinctie primita din partea UE.

Autorizatie ANRE pentru proiectarea si executia de lucrari la nivel de joasa si medie tensiune.

Companie ESCO – Implementam solutii de eficienta energetica cu plata din economiile generate.

MISIUNE & VIZIUNE

Misiune

Misiunea Servelect este aceea de a oferi servicii si solutii de eficienta energetica pentru a sprijini industria si cladirile comerciale din Romania si, in mod indirect, familiile celor care lucreaza in cadrul acestora.
Cum ajungem la eficienta energetica? Prin identificarea oportunitatilor durabile de reducere a costurilor energetice operationale, prin finantarea implementarii solutiilor necesare si recuperarea investitiei din economiile generate de catre proiecte.

Viziune

Viziunea noastra este sa oferim oamenilor posibilitatea de a achizitiona produse realizate cu un consum energetic eficient si cu impact pozitiv de CO2 asupra mediului.

VALORILE COMPANIEI

  • Ne caracterizeaza pasiunea pentru ceea ce facem, sustinuta de competentele si rezultatele detinute;

 

  • Respectam dreptul fiecarui membru al organizatiei noastre la bunastare fizica, emotionala, mentala si spirituala;

 

  • Dovedim curaj in dezvoltare, prin asumarea performantei energetice la Beneficiari;

 

  • Oferim solutii durabile, prin implicarea cu responsabilitate in proiectele in care ne angajam.

Haideti sa discutam despre solutiile potrivite pentru compania Dumneavoastra!

Atestari/Autorizari

  • Auditor Energetic autorizat ANRE clasa a II-a complex, nr. 109/2016.
  • Manager Energetic atestat ANRE, nr. 578/2013.
  • Atestat ANRE de tip B 9240/2013 pentru proiectare si executie de instalatii electrice, la tensiunea nominala de 0,4 kV.
  • Atestat ANRE de tip C1A si C2A, nr. 9876/2014 pentru proiectare si executare de linii electrice aeriene sau subterane si posturi de transformare de cel mult 20 kV.
  • Societate prestatoare de servicii energetice,agreata de ANRE pentru serviciul de Management energetic pentru industrie si localitati. Autorizatia nr. 7/11.01.2018, valabila pana in 10.01.2021.

PARTENERI

Codul European de Conduita pentru Contractul de Performanta Energetica cuprinde un set de valori si principii care sunt considerate fundamentale pentru implementarea cu succes si profestionista a proiectelor EPC in tarile europene. De asemenea, reprezinta un indicator al calitatii pentru companiile ESCO si clientii acestora in vederea realizarii economiilor de energie estimate. In 2015, Servelect a devenit membru semnatar al Codului European de Conduita pentru Contractul de Performanta Energetica (CC-CPE).

Investor Confidence Project deschide o piata pentru proprietarii de cladiri, dezvoltatori, companii de utilitati, programe publice si investitori, in vederea colaborarii pentru implementarea de proiecte de eficienta energetica standardizate. ICP permite accesul la finantare pentru piata de renovare a cladirilor, prin standardizarea modului in care sunt dezvoltate, documentate si evaluate proiectele de eficienta energetica. Servelect face parte din reteaua de aliati ai ICP alaturi de alte companii din sectorul eficientei energetice din Europa.

Servelect este membru al Asociatiei Societatilor de Servicii Energetice din Romania. Scopul asociatiei este de a imbunatatii cadrul legislativ national in domeniul serviciilor energetice si armonizarea lui cu Directivele UE. In acelasi timp sprijina in mod activ si constructiv implementarea si respectarea in Romania a prevederilor legislative referitoare la companiile de servicii energetice (ESCO).

Servelect este membru al Centrului de Resurse pentru Eficienta Energetica si Schimbari Climatice. CREESC este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a contribui activ la atingerea tintelor si obiectivelor locale si nationale de reducere a consumului de energie si a efectelor schimbarilor climatice. Alaturi de Universitatea Tehnica urmareste formularea unor programe de eficienta energetica pe termen scurt și mediu pentru Municipiul Cluj-Napoca, prin intermediul serviciului de Management Energetic.