SERVELECT

Cartea noastra de vizita

Experienta de peste 17 ani in domeniul solutiilor de reducere a consumurilor si a costurilor cu energia.

Companie ESCO – Implementam solutii de eficienta energetica cu plata din economiile generate.

Peste 900 de proiecte implementate in Romania si Europa.

“Best European Energy Service Provider” – distinctie primita din partea UE.

Autorizatie ANRE pentru proiectarea si executia de lucrari la nivel de joasa si medie tensiune.

Pana in prezent, am identificat la Beneficiarii nostri un potential de reducere a consumurilor de energie de peste 900 GWh/an.

MISIUNE & VIZIUNE

Misiune

Misiunea Servelect este aceea de a oferi servicii si solutii de eficienta energetica pentru a sprijini industria si cladirile comerciale din Romania si, in mod indirect, familiile celor care lucreaza in cadrul acestora.
Cum ajungem la eficienta energetica? Prin identificarea oportunitatilor durabile de reducere a costurilor energetice operationale, prin finantarea implementarii solutiilor necesare si recuperarea investitiei din economiile generate de catre proiecte.

DE CE?

Noi, Servelect, sprijinim industria si comunitatile locale din Romania sa devina mai eficiente, prin servicii si solutii integrate de energie durabila, astfel incat, impreuna, sa avem o amprenta pozitiva asupra oamenilor si mediului inconjurator.

VALORILE COMPANIEI

  • Ne caracterizeaza pasiunea pentru ceea ce facem, sustinuta de competentele si rezultatele detinute;

 

  • Respectam dreptul fiecarui membru al organizatiei noastre la bunastare fizica, emotionala, mentala si spirituala;

 

  • Dovedim curaj in dezvoltare, prin asumarea performantei energetice la Beneficiari;

 

  • Oferim solutii durabile, prin implicarea cu responsabilitate in proiectele in care ne angajam.

Haideti sa discutam despre solutiile potrivite pentru compania Dumneavoastra!

Atestari/Autorizari

  • Auditor Energetic autorizat de catre Ministerul Energiei clasa a II-a complex, nr. 0028 din 03.08.2022.
  • Manager Energetic atestat de catre Ministerul Energiei, nr. 0213 din 25.05.2022.
  • Atestat ANRE de tip IIA si IIB – pentru proiectare si executie de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, la tensiunea nominala de 0,4 kV.
  • Atestat ANRE de tip C1A nr.14268/2019 si C2A nr. 14269/2019 pentru proiectare si executare de linii electrice aeriene sau subterane si posturi de transformare de cel mult 20 kV.
  • Societate prestatoare de servicii energetice, agreata de Ministerul Energiei pentru serviciul de Management energetic pentru industrie. Autorizatia nr. 0011/26.05.2021.
  • Societate prestatoare de servicii energetice, agreata de Ministerul Energiei pentru serviciul de Management energetic pentru localitati. Autorizatia nr. 0012/26.05.2021.

PARTENERI

Codul European de Conduita pentru Contractul de Performanta Energetica cuprinde un set de valori si principii care sunt considerate fundamentale pentru implementarea cu succes si profestionista a proiectelor EPC in tarile europene. De asemenea, reprezinta un indicator al calitatii pentru companiile ESCO si clientii acestora in vederea realizarii economiilor de energie estimate. In 2015, Servelect a devenit membru semnatar al Codului European de Conduita pentru Contractul de Performanta Energetica (CC-CPE).

Investor Confidence Project deschide o piata pentru proprietarii de cladiri, dezvoltatori, companii de utilitati, programe publice si investitori, in vederea colaborarii pentru implementarea de proiecte de eficienta energetica standardizate. ICP permite accesul la finantare pentru piata de renovare a cladirilor, prin standardizarea modului in care sunt dezvoltate, documentate si evaluate proiectele de eficienta energetica. Servelect face parte din reteaua de aliati ai ICP alaturi de alte companii din sectorul eficientei energetice din Europa.

Servelect Cluj este membru al Centrului de Resurse pentru Eficienta Energetica si Schimbari Climatice. CREESC este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a contribui activ la atingerea tintelor si obiectivelor locale si nationale de reducere a consumului de energie si a efectelor schimbarilor climatice. Alaturi de Universitatea Tehnica urmareste formularea unor programe de eficienta energetica pe termen scurt și mediu pentru Municipiul Cluj-Napoca, prin intermediul serviciului de Management Energetic.

Societatea Auditorilor si Managerilor Energetici din Romania (SAMER)  reprezinta comunitatea profesionistilor din domeniul eficientei energetice, sustine si se implica activ in dezvoltarea durabila a Romaniei prin cresterea eficientei energetice in sectorul energetic, industrial si cel al comunitatilor urbane si rurale.