Proiectare Instalatii Electrice

Oferim solutii personalizate si eficiente pentru dimensionare si proiectare instalatii electrice, imbunatatind astfel eficienta energetica a proiectelor dumneavoastra.

Proiectarea este de obicei pasul urmator studiilor de fezabilitate, prin care asiguram dimensionarea optima a solutiilor care urmeaza a fi implementate.

Servelect va ofera servicii de proiectare pentru:

[click pe semnul plus “+” pentru mai multe detalii]

Proiectare linii electrice aeriene sau subterane (cu tensiuni intre 0,4-20 kV) si posturi de transformare

Descrierea serviciului de proiectare electrica propus de Servelect:

Servelect este o companie autorizata C1A de catre ANRE pentru proiectarea de linii electrice aeriene sau subterane (cu tensiuni intre 0,4-20 kV) si posturi de transformare.

Pentru noi, proiectarea electrica este de obicei pasul urmator studiilor de audit energetic sau de fezabilitate, prin care asiguram dimensionarea optima si eficienta energetic a instalatiilor de producere si consum.

Proiectarea face parte din etapa de engineering pe care Servelect o pune in practica pentru Beneficiar, iar prin aceasta suntem in masura sa ne asumam performanta energetica a solutiilor de eficienta identificate.

Beneficiile Dumneavoastra:

Colaborare cu un singur furnizor atat pentru dimensionarea, cat si pentru executia proiectului, fara a fi nevoie sa apelati la mai multi intermediari in diferite etape ale proiectului.

Aplicabilitate – Proiectare electrica:

Retele si posturi de transformare de pana la 20 kV.

Proiectare instalatii iluminat

Descrierea serviciului de proiectare instalatii iluminat propus de Servelect:

Pentru noi, proiectarea instalatiilor de iluminat este de obicei pasul urmator studiilor de audit energetic sau de fezabilitate, prin care asiguram atat confortul luminos, cat si dimensionarea optima si eficienta energetic a circuitelor si aparatelor de iluminat.

Proiectarea iluminatului face parte din etapa de engineering pe care Servelect o pune in practica pentru Beneficiar, iar prin aceasta suntem in masura sa ne asumam performanta energetica, de confort si siguranta a solutiilor de iluminat.

Lumina conditioneaza in mare masura activitatea omului. Iluminatul de nivel corespunzator contribuie la marirea productivitatii muncii, la reducerea numarului de accidente, la evitarea erorilor. Instalatiile de iluminat electric trebuie sa realizeze un anumit nivel de iluminare, concomitent cu indeplinirea unor conditii de calitate, reclamate de caracterul subiectiv al iluminatului. In afara de aceasta, instalatiile trebuie sa aiba, pentru a fi economice, o mare adaptabilitate la conditiile variate de functionare, data fiind corelatia stransa cu iluminatul natural.

Beneficiile Dumneavoastra:

  • Reducerea consumului de energie.
  • Upgrade-ul instalatiei la standardele europene impuse.

Aplicabilitate – proiectare instalatii iluminat:

  • Instalatii de iluminat industrial interior si exterior.
  • Iluminat de siguranta.

Referinte:

Lucrari realizate de Servelect: Deko Rame, Sanex Lasselsberger etc.

Proiectare instalatii electrice
Proiectare centrale fotovoltaice
Proiectare centrale de cogenerare

Alte servicii si solutii pentru afacerea dumneavoastra

Audit Energetic

Centrale fotovoltaice

Cogenerare

Solicitati o oferta:

9 + 4 =

Nu ratați noutățile noastre și fiți la curent cu toate proiectele noastre pe rețelele de socializare! Ne puteți găsi pe Facebook – Servelect ESCO sau  LinkedIn, unde vom împărtăși cele mai recente studii de fezabilitate și proiecte de succes.  Fiți alături de noi în această călătorie și nu ezitați să vă împărtășiți feedback-ul și experiențele cu comunitatea noastră.