Testimoniale

Clienti Multumiti

Ce spun clientii despre serviciile noastre:

Colaborarea cu echipa Servelect in contextul realizarii proiectului NEXT-E a fost una foarte buna si extrem de profesionista. Am apreciat foarte mult flexibilitatea si promptitudinea de care au dat dovada in ceea ce priveste gasirea celor mai bune solutii pentru compania noastra.

Catalina Suciu

Network Development Project Manager, MOL Romania Petroleum Products

Eficienta energetica este una din preocuparile permanente ale Hoeganaes Corporation Europe SA Buzau si echipa Servelect a contribuit la reducerea consumului de energie si a costurilor operationale prin implementarea unor solutii de eficienta energetica in cadrul unui proiect ESCO. Servelect s-a dovedit un partener serios si de incredere care se implica cu profesionalism  in furnizarea si implementarea de solutii complete de eficienta energetica. Cu siguranta colaborararea noastra cu specialistii de la Servelect va continua si suntem convinsi ca vom obtine rezultate remarcabile in continuare.

Dan Jilavu

VP Operations EU | GKN Powder Metallurgy, Hoeganaes Corportaion Europe

Ca furnizor de solutii, ne concentram tot timpul pe modalitatea in care clientii nostri pot minimiza impactul asupra mediului si isi pot optimiza consumul de energie in operatiunile lor. Fiind pioneri in domeniu, am ales un partener cu expertiza si cu valori comune care sa ne ajute sa aplicam aceeasi politica de crestere a eficientei energetice si in cadrul cladirii in care ne desfasuram activitatea. Alaturi de Servelect indeplinim obiectivele de sustenabilitate Toyota Material Handling si evitam zi de zi risipa de energie.
Constantin Tudor

Administration Officer, Toyota Material Handling

Aquabis, prin natura activitatii desfasurate, are nevoie in permanenta de solutii tehnice pentru optimizarea si reducerea consumurilor energetice. Pentru aceasta, am ales sa colaboram cu Servelect, un colectiv dinamic si dornic de a aplica solutii moderne de eficienta energetica, ajungand astfel sa avem o colaborare fructoasa de mai bine de 4 ani. Suntem convinsi ca, prin lucrarile in derulare dar si prin cele viitoare, vom obtine in continuare aceleasi rezultate pozitive.
Mircea Puni

Responsabil energetic, Aquabis

Colaborarea cu Servelect ne-a ajutat sa identificam si, ulterior, sa implementam solutii durabile de eficienta energetica. Acest lucru a avut un puternic impact pozitiv in ceea ce priveste reducerea consumurilor specifice. Ne bucuram ca am gasit un partener de incredere si cu siguranta vom colabora in continuare!
Bogdan Teodorescu

CFO, Assa Abloy Romania

In urma colaborarii cu Servelect, pentru depistarea si punerea in practica a unor masuri de eficienta energetica, trebuie sa recunosc ca am fost placut surprins de profesionalismul si seriozitatea cu care specialistii de la Servelect au abordat si rezolvat problemele ivite. Avand in vedere acestea, avem speranta ca aceasta colaborare va continua si in viitor.
Voicu Stoica

IT & Energy Manager, Lapp Insulators

De Servelect ne leaga o colaborare cu rezultate deosebite, inceputa in urma cu mai multi ani. Proiectele de eficienta energetica implementate de-a lungul timpului au contribuit semnificativ la optimizarea consumurilor din cadrul companiei noastre, ceea ce ne-a determinat sa apelam in continuare la serviciile si solutiile Servelect. Cu siguranta rezultatele vor fi, ca si pana acum, pe masura asteptarilor!
Liviu Tetcu

Operations Manager, Holcim

Am descoperit in Servelect un partener de incredere pentru construirea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. Pentru fiecare obiectiv propus, echipa Servelect ne-a furnizat un pachet de solutii inovative si complete. Sunt convins ca in continuare Servelect ne va oferi servicii impecabile si va ramane un partener important pentru noi.
Marius Rusu

Facility Manager, TMD Friction

Subscrisa IBERIA RENOVABLES SRL, cu sediul social in Domnesti, nr. 116I, judetul Ilfov, CUI 27464690, J23/3197/2010, reprezentata prin Director Tehnic dl. Bogdan Stan, recomanda SC SERVELECT SRL – Cluj ca fiind un partener serios si corect, care isi indeplineste obligatiile contractuale cu promptitudine si profesionalism, oferind servicii de calitate la preturi competitive.
Bogdan Stan

Director Tehnic, Iberia Renovables

Servelect este un bun partener al Schneider Electric in Romania. Impartasim cu Servelect preocuparea pentru reducerea consumului de energie prin implementarea solutiilor de eficienta energetica, atat pentru consumatorii industriali, cat si pentru cei comerciali. Servelect este alaturi de clienti pe toata durata de integrare a acestor solutii, de la etapa de audit energetic pana la cea de monitorizare, evaluare si imbunatatire continua.
Razvan Copoiu

Vicepresedinte, Schneider Electric

Our first cooperation with Servelect was related to an Energetic Audit for a multifunctional site (both controlled and ambient temperature). Servelect team has always responded promptly to all our questions and supplementary tasks appeared during the audit process. The proactive approach, the analysis performed, the final results, including the Action Plan with concrete measures and estimated budgets, all these activities proved us that Servelect is an unitary team with experts for different domains offering professional responses to their partners. I would like to congratulate and also thank Servelect for the cooperation! I can recommend Servelect as a trustworthy partner.
Victor Roca

Logistics Manager, Nestle Romania

In urma colaborarii ARL – Servelect, efectuarea anuala a unui Audit Energetic la statiile noastre a devenit o necesitate, deoarece inginerii de la Servelect au reusit, prin abilitate si experienta, sa contribuie la reducerea consumului de energie astfel:

  • Eficientizarea energetica a instalatiilor de exhaustare-filtrare aferente statiilor de asfalt;
  • Reducerea pierderilor prin izolatii detasabile (flansele de la conductele transport bitum);
  • Termografierea instalatiilor electrice (probleme de contacte sau incalziri);
  • Sisteme de monitorizare a productiei si managementul mentenantei.
Constantin Genis

Sef Statii Asfalt, Antrepriza de Reparatii si Lucrari Cluj

Fabrica de Zahar Oradea a avut o anumita traditie in colaborarea cu Servelect, inainte de sosirea mea in fabrica, in domeniul compensarii consumului de reactiv inductiv prin montarea de compensatoare capacitive, precum si in proiectul de incadrare in sistem a CET Zaharul pe parte de medie tensiune. Personal am colaborat cu Servelect in proiectul de modernizare a statiei de conexiuni, proiect 2012, monitorizare online a consumurilor pe celulele de medie tensiune din statia de conexiuni, proiect 2013, si compensarea capacitivului produs de liniile de medie tensiune la functionarea in gol.

Toate proiectele au fost implementate 100%, rezultatele fiind exceptionale. Multumim Servelect!

Walter Weber

Head of Electrical Department, Zaharul Oradea

…am decis sa colaboram cu un integrator de solutii de eficienta energetica pentru a optimiza procesele din cadrul hotelului nostru. Astfel, am ales compania clujeana Servelect in primul rand datorita cunostintelor tehnice de specialitate dovedite. Solutiile identificate in cadrul Auditului Energetic au fost detaliate si argumentate corespunzator, intr-o maniera profesionista. De asemenea, implementarea iluminatului arhitectural a schimbat semnificativ imaginea cladirii Hotel Roman. Avand in vedere rezultatele obtinute pana acum, recomandam cu incredere compania Servelect!
Lenuta Nusa Chiriac

Manager, Hotel Roman

Interesul Frauenthal Automotive pentru optimizari energetice a crescut an de an, iar acest aspect s-a dovedit cu rezultate semnificative in reducerea facturii de energie si a consumurilor specifice. Am pornit la drum prin instalarea unor sisteme de monitorizare a utilitatilor: energie electrica, gaz metan, aer comprimat, pana la nivel de consumatori individuali.
Avand functional acest puternic instrument de urmarire si inregistrare consumuri, pasul urmator a fost sa realizam un audit energetic complex prin intermediul Servelect. Astfel, se implineste un an de cand partenerii nostri de la Servelect au incheiat aceasta evaluare si am avut ocazia sa discutam amplu pe un Plan de masuri si actiuni fezabile de reducere a consumurilor si costurilor energetice. De fapt, acest plan pe de-o parte ne-a pus in valoare o serie de solutii imediate, fara costuri semnificative, iar pe de alta parte a devenit o strategie energetica pe termen mediu. Imediat dupa finalizarea auditului energetic, am si trecut la implementarea unor solutii de actionare cu turatie variabila, pentru care compania Servelect si-a asumat performanta rezultatelor.

Iar acest proces de optimizare energetica, a ajuns o activitate continua pentru noi, in care avem alaturi echipa Servelect.”

Valentin Burnete

Manager Energetic, Frauenthal Automotive

Cu firma SERVELECT m-am intalnit pentru prima data prin anul 2013 la un seminar privind eficienta energetica organizat la Baile Felix. Domnul Andrei Ceclan, unul dintre lectorii de atunci, mi-a facut o buna impresie chiar de la inceput, asa ca in sinea mea am concluzionat ca SERVELECT este un nume despre care ar trebui sa mai aud…

Nu mica mi-a fost mirarea cand peste aproximativ un an, in urma unei proceduri de achizitie publica organizata de COMPANIA DE APA ORADEA, firma SERVELECT si-a adjudecat «serviciul pentru acreditarea unitatii de cogenerare din Statia de Epurare a municipiului Oradea in vederea aplicarii sistemului de promovare prin certificate verzi pentru energia produsa din surse regenerabile».

Iar asteptarile mari pe care le-am avut au fost confirmate pe deplin, astfel incat astazi COMPANIA DE APA ORADEA este unul din cei peste 600 de operatori economici acreditati care beneficiaza de certificate verzi.

Ioan Iancu

Responsabil Energetic, Compania de Apa Oradea