Proiectare

Descrierea serviciului de proiectare instalatii iluminat propus de Servelect:

Pentru noi, proiectarea instalatiilor de iluminat este de obicei pasul urmator studiilor de audit energetic sau de fezabilitate, prin care asiguram atat confortul luminos, cat si dimensionarea optima si eficienta energetic a circuitelor si aparatelor de iluminat.

Proiectarea iluminatului face parte din etapa de engineering pe care Servelect o pune in practica pentru Beneficiar, iar prin aceasta suntem in masura sa ne asumam performanta energetica, de confort si siguranta a solutiilor de iluminat.

Lumina conditioneaza in mare masura activitatea omului. Iluminatul de nivel corespunzator contribuie la marirea productivitatii muncii, la reducerea numarului de accidente, la evitarea erorilor. Instalatiile de iluminat electric trebuie sa realizeze un anumit nivel de iluminare, concomitent cu indeplinirea unor conditii de calitate, reclamate de caracterul subiectiv al iluminatului. In afara de aceasta, instalatiile trebuie sa aiba, pentru a fi economice, o mare adaptabilitate la conditiile variate de functionare, data fiind corelatia stransa cu iluminatul natural.

proiectare instalatii iluminat

Beneficiile Dumneavoastra:

  • Reducerea consumului de energie.
  • Upgrade-ul instalatiei la standardele europene impuse.

Aplicabilitate – Termoviziune instalatii electrice:

  • Instalatii de iluminat industrial interior si exterior.
  • Iluminat de siguranta.

Referinte:

Lucrari realizate de Servelect: Deko Rame, Sanex Lasselsberger etc.

Descrierea serviciului de proiectare electrica propus de Servelect:

Servelect este o companie autorizata C1A de catre ANRE pentru proiectarea de linii electrice aeriene sau subterane (cu tensiuni intre 0,4-20 kV) si posturi de transformare.

Pentru noi, proiectarea electrica este de obicei pasul urmator studiilor de audit energetic sau de fezabilitate, prin care asiguram dimensionarea optima si eficienta energetic a instalatiilor de producere si consum.

Proiectarea face parte din etapa de engineering pe care Servelect o pune in practica pentru Beneficiar, iar prin aceasta suntem in masura sa ne asumam performanta energetica a solutiilor de eficienta identificate.

Beneficiile Dumneavoastra:

  • Colaborare cu un singur furnizor atat pentru dimensionarea, cat si pentru executia proiectului, fara a fi nevoie sa apelati la mai multi intermediari in diferite etape ale proiectului.

Aplicabilitate – Proiectare electrica:

Retele si posturi de transformare de pana la 20 kV.

Solicita o oferta: