Echipa Servelect

Interviu cu Alin – Manager Departament Productie

Cum decurge o zi obisnuita la Servelect, ce presupune activitatea de manager al departamentului Productie?

Activitatea de manager al departamentului Productie se rezuma in mare parte la asigurarea functionarii acestui departament. O zi obisnuita incepe prin sprijinirea echipei in gestionarea proiectelor si in depasirea dificultatilor intalnite in cadrul acestora si se continua prin realizarea ofertelor si asigurarea suportului tehnic pentru clientii nostri.

Care au fost cele mai mari provocari pe care le-ai intampinat pana acum la job?

Stii cum se zice, fiecare zi este o noua provocare. Fiecare proiect pe care a trebuit sa il realizam a fost o provocare pentru noi, fie ea mai mica sau mai mare. Daca ar fi sa ma gandesc la ceva specific, cred ca as putea descrie aceste provocari ca fiind proiectele in care au aparut situatii neprevazute si neintalnite pana la acel moment. Gasirea unei solutii potrivite in situatia in care nu am mai avut experiente asemanatoare nu a fost o sarcina usoara, dar pot zice cu siguranta ca am invatat ceva din fiecare proiect, iar pe masura ce trece timpul, devenim din ce in ce mai pregatiti sa facem fata oricarei situatii.

Care e cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o in cariera?

In cei 6 ani de cariera am invatat sa tratez cu rabdare, calm si profesionalism provocarile si situatiile intampinate, sa-mi respect mereu promisiunile facute fata de clienti si colegi si poate cel mai important, am invatat ca atunci cand iti doresti un lucru cu adevarat, nu exista limite pentru realizarea acestuia.

Cine este Alin dupa terminarea programului?

De cateva luni familia mea s-a marit, asa ca dupa terminarea programului incerc sa fiu un tata model si sa petrec cat mai mult timp cu fiica mea, Marina. Imi place sa fiu mereu inconjurat de familie si prieteni asa ca incerc sa organizez cat mai multe iesiri cu acestia si particip cu drag, alaturi de colegii mei, la iesirile sau city break-urile organizate de Servelect.