Echipa Servelect

Interviu cu Catalina – Administrative Department Manager

Faci parte din echipa noastra de 13 ani. Cum a inceput cariera ta la Servelect si cum a evoluat pe parcursul acestor ani?

Pot spune ca a inceput cu entuziasm. A fost primul interviu la care am participat, ca proaspat absolventa de facultate. Cariera mea la SERVELECT a inceput in 2008, pe o pozitie de asistent manager, atunci echipa fiind formata doar din 6 angajati.

Cand am pornit la drum mi-am dorit mult sa pun in aplicare ce invatasem in facultate. Provocarile au fost multe si de toate felurile, dar am incercat mereu sa gasesc solutii si sa le depasesc. Daca la inceput aveam mai multe sarcini administrative, in timp am preluat multe activitati financiare si de coordonare.

M-am dezvoltat frumos alaturi de echipa Servelect si am preluat in 2014 functia de Manager departament Administrativ.

Cum decurge o zi obisnuita la Servelect? Ce presupune activitatea de manager al departamentului administrativ?

Nu pot spune ca avem zile “obisnuite”… in departamentul ADM nicio zi nu se aseamana cu cealalta. O zi de munca la Servelect incepe cu verificarea emailurilor si planificarea activitatii. Urmeaza discutiile si suportul pentru colegii din departament, rezolvarea de taskuri financiare si administrative.

In Servelect, Departamentul Administrativ cuprinde activitati variate: Financiar, Achizitii, Logistica, Resurse umane, Administrare companie. Avem de gestionat proiecte complexe, provocari legate de cash flow si instrumente financiare; achizitii si negocieri cu furnizorii de servicii si echipamente; procese de recrutare, selectie si angajare. Asiguram suport colegilor din departamentele productive prin procesele care tin de: facturare, delegatii, plati, logistica.

Ca Manager al departamentului incerc sa dezvolt, respect, motivez si sa imi ajut colegii, sa cautam solutii pentru problemele care apar. Rezultatele departamentului sunt o concretizare a efortului colegilor mei: Andra, Codruta, Denisa, Dumitru, Paula.

Care este cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o in cariera?

Oamenii sunt cea mai importanta resursa a unei companii.

E nevoie de un echilibru pentru modul în care ne conducem vietile personale şi profesionale. Inţelegerea nevoilor colegilor in cadrul echipei este foarte importanta. De asemenea, increderea acordata oamenilor este esentiala pentru ca acestia sa se dezvolte si sa-si aduca propriul aport în echipa.

Ma bucur ca avem colegi “faini”, legam prietenii frumoase, ne oferim sprijin reciproc.

Cum ai descrie Servelect in 3 cuvinte?

Echipa, dezvoltare, provocare.

Cine este Catalina dupa terminarea programului?

Dupa terminarea programului incerc sa petrec cat mai mult timp cu fetita mea, prin diverse jocuri/ activitati pe care le facem impreuna. Ne place sa calatorim, profitam la maxim de fiecare ocazie pentru a vedea locuri frumoase si a ne relaxa.