Echipa Servelect

Interviu cu Vlad – Technical Design Engineer

Cum ai auzit de Servelect si ce te-a determinat sa te alaturi echipei noastre?

De Servelect am aflat in ultimul an de facultate. Imi cautam un loc de munca pe website-urile de angajari si am aplicat pentru pozitia de Inginer proiectant pe care compania o avea deschisa.

M-a convins sa ma alatur echipei faptul ca Servelect este o companie care isi desfasoara activitatea intr-un domeniu in plina dezvoltare si care mi-a transmis un sentiment bun inca de la primul contact.

Aici am gasit o echipa de oameni calzi si prietenosi, din care ma bucur ca fac parte.

Care sunt principalele activitati pe care le desfasori in cadrul departamentului productie si ce iti place cel mai mult la ceea ce faci?

Principalele activitati pe care le desfasor sunt realizarea studiilor de fezabilitate, a proiectelor tehnice si a documentatiilor aferente ofertelor. Pe langa acestea, particip la sedinte cu beneficiarii, realizez deplasari in cadrul proiectelor sau supervizez lucrarile de executie, daca este cazul. Proiectele vin cu multa satisfactie, dar si provocari pe care mereu reusec sa le depasesc alaturi de colegii mei, lucru care ma motiveaza sa vin la munca si sa ma implic in proiecte noi. Cuvantul rutina nu este unul care sa ne caracterizeze departamentul, asta fiind exact ceea ce am cautat.

Care a fost cel mai interesant proiect in care ai fost implicat in ultimul timp si care au fost cele mai mari provocari cu care a venit?

Printre cele mai interesante proiecte in care m-am implicat se numara implementarea unui parc fotovoltaic de 421 kWp pentru un beneficiar din Cluj-Napoca. Proiectul a fost finantat prin fonduri norvegiene, obtinute chiar de catre Servelect in urma realizarii unui studiu de fezabilitate, si a fost compus din instalarea unei centrale fotovoltaice, imprejmuirea terenului, realizarea unei instalatii de iluminat si a unui sistem antiefractie.

Complexitatea acestui proiect a fost o provocare pentru mine, dar pot spune ca m-a ajutat cel mai mult in dezvoltarea mea de pana acum, atat pe partea profesionala cat si pe cea personala.

Daca ai putea sa-ti schimbi rolul in echipa noastra pentru o zi, ce rol ai alege si de ce?

Fiind vorba de o singura zi, probabil as alege un rol de manager. Sunt foarte interesat de provocarile pe care le aduce aceasta pozitie si cum este sa gestionezi o echipa intreaga de oameni.

Cine este Vlad dupa terminarea programului de lucru?

Dupa terminarea programului, Vlad se imparte de fapt in doua persoane. In unele zile sunt persoana care face sport, iese in oras cu prietenii, face activitati spontane cu iubita lui sau isi planifica vacante si city break-uri, iar in altele sunt genul de persoana care merge acasa si se relaxeaza, doarme, se uita la seriale sau filme.

Madalina Comes servelect