Conform viziunii Servelect, pana in anul 2040 vom instala cel putin 500 MW in surse de producere si stocare de energie.

Pentru a ne atinge obiectivul, cautam un nou coleg in rolul de Manager de Proiect, care sa gestioneze implementarea (proiectare si executie) centralelor fotovoltaice pentru Beneficiarii nostri – clienti industriali si autoritati publice.

In rolul de Manager de Proiect, vei avea urmatoarele responsabilitati principale:

1. Sa coordonezi toate activitatile necesare in cadrul proiectelor pe care le vei gestiona, din etapa de contractare pana la implementare, in termenele contractuale agreate cu Beneficiarii.

2. Sa asiguri incadrarea proiectelor in bugetele estimate in etapa de ofertare.

3. Sa identifici si sa asiguri resursele necesare (interne si/sau externe) pentru proiectarea si executia centralelor fotovoltaice gestionate de tine.

4. Sa asiguri implementarea proiectelor la standardul de calitate al Servelect.

5. Sa emiti documentele tehnico-administrative necesare pentru finalizarea proiectelor (PS: stim, nici noua nu ne place birocratia… insa din pacate este necesara 😊).

Cum poti sa ne convingi ca esti persoana potrivita?

Ai coordonat, in rolul de Project Manager, executia de centrale fotovoltaice cu o putere instalata cumulata de cel putin 10 MW?

Completeaza formularul de aplicare alaturat si ataseaza CV-ul tau. In cel mai scurt timp te vom contacta pentru a discuta detalii si pasii urmatori.

Daca ti-a placut acest anunt, insa nu esti omul potrivit pentru a aplica, ai sansa sa castigi un premiu in valoare de 500 euro daca ne recomanzi persoana potrivita.

Tot ce ai de facut este sa completezi acest formular cu datele de contact, iar daca persoana recomandata de tine este angajata si trece de perioada de proba, vei primi imediat premiul din partea noastra.

    Prin inregistrare, confirmati ca sunteti de acord cu stocarea si prelucrarea datelor Dumneavoastra personale de catre Servelect, asa cum este descris in Politica privind Protectia Datelor Personale de pe acest website.Politica GDPR