Cautam Manager de Vanzari care sa coordoneze echipa de Sales si care, prin activitatea lui, sa aiba un aport semnificativ in indeplinirea tintelor asumate in viziunea companiei.

Ne dorim ca, pana in anul 2040, sa sustinem tranzitia energetica spre neutralitate climatica a Romaniei, la nivel de industrie, cladiri si comunitati locale, pentru a asigura generatiilor viitoare conditii de viata decente intr-un mediu sanatos.

Suntem o companie de inginerie si servicii energetice fondata in anul 2005, cu sediul in Cluj-Napoca, dar cu proiecte implementate pe intreg teritoriul Romaniei. Ne adresam marilor consumatori de energie, respectiv companii industriale, cladiri comerciale si autoritati publice.

Cea mai mare realizare a Servelect de pana acum este faptul ca am reusit sa dezvoltam intern abilitatile necesare astfel incat sa oferim clientilor nostri proiecte energetice integrate:

1. Identificam potentialul de reducere a consumurilor si a costurilor energetice, cu perspective de decarbonizare;

2. Oferim asistenta tehnica in vederea accesarii de finantare externa pentru solutiile identificate;

3. Proiectam si ulterior implementam „la cheie” solutii de producere locala de energie si eficienta energetica;

4. Asiguram servicii de mentenanta post-implementare.

In rolul de Manager de Vanzari, vei avea urmatoarele responsabilitati principale:
  • Sa mentii anual o cifra de afaceri de minimum 15 milioane de euro;
  • Sa contractezi anual minimum 5 proiecte majore, in valoare de cel putin 1 milion de euro fiecare;
  • Sa realizezi lunar cel putin 2 delegatii cu fiecare reprezentant de vanzari din echipa;
  • Se te intalnesti fata in fata, de cel putin 2 ori/an, cu fiecare client strategic al companiei.
In companie avem 4 valori importante dupa care ne ghidam. Aceste valori sunt reflectate in deciziile noastre, in responsabilitati si in modul in care facem business:
  • Nu suntem dispusi sa facem compromisuri in a cultiva curajul in dezvoltare al echipei, chiar daca suntem nevoiti sa ne asumam riscuri mai mari;
  • Nu suntem dispusi sa facem compromisuri in profesionalismul pe care il aratam in relatia cu Beneficiarii, chiar daca este necesar sa mobilizam resurse suplimentare;
  • Nu suntem dispusi sa facem compromisuri in a implementa solutii durabile, chiar daca nu vom fi cei mai ieftini din piata;
  • Nu suntem dispusi sa facem compromisuri in bunastarea colegilor, chiar daca este necesar sa alocam resurse suplimentare.

Daca ti-a placut acest anunt, insa nu esti omul potrivit pentru a aplica, ai sansa sa castigi un premiu in valoare de 1.000 euro daca ne recomanzi persoana potrivita.

Tot ce ai de facut este sa completezi acest formular cu datele de contact, iar daca persoana recomandata de tine este angajata si trece de perioada de proba, vei primi imediat premiul din partea noastra.

Insa, daca crezi ca esti omul potrivit sa contribuie la indeplinirea viziunii Servelect, ca poti sa iti indeplinesti responsabilitatile si ca ti se potrivesc valorile noastre, atunci abia asteptam sa ne auzim.

Completeaza formularul alaturat si trimite-ne CV-ul.

In cel mai scurt timp vei primi raspuns daca te califici pentru o prima discutie telefonica in care sa ne cunoastem.    Prin inregistrare, confirmati ca sunteti de acord cu stocarea si prelucrarea datelor Dumneavoastra personale de catre Servelect, asa cum este descris in Politica privind Protectia Datelor Personale de pe acest website.Politica GDPR