DALI - Documentatie de autorizare a lucrarilor de interventii

Home / Solutii & Servicii

Ce presupune DALI?

Documentatia de autorizare a lucrarilor de interventii la nivelul unei cladiri presupune analiza detaliata a mai multor variante de pachete de solutii de eficienta energetica pentru modernizarea, cresterea eficientei energetice si a confortului persoanelor care isi desfasoara activitatea intr-o cladire.

Sunt analizate solutii, atat in interdependenta dintre acestea, cat si din punct de vedere al punerii in practica si al impactului de costuri si de beneficii pe care pot sa le aduca, pe duratele de viata normate.

Ce face Servelect in cadrul unui proiect DALI?

Servelect in primul rand se asigura ca DALI-ul este corelat cu Raportul de Audit Energetic, documentatie premergatoare, anume faptul ca solutiile sunt preluate corespunzator si ca evaluarile de beneficii si de costuri sunt in concordanta.

Apoi, in cadrul DALI aceste solutii sunt detaliate la nivel descrieri caracteristici si cerinte tehnice de indeplinit, la nivel de beneficii cuantificate de crestere a eficientei energetice, respectiv la nivel de costuri investionale si de operare si mentenanta.

Beneficiile Dumneavoastra:

O documentatie bine intocmita este baza succesului de accesare a finantarilor nerambursabile sau de tip ESCO, pentru inceperea modernizarii efective a cladirii.

Din experienta Servelect cu mai multe autoritati publice locale sau centrale, respectiv cu companii private, sansele de finantare a unui proiect si mai departe optimizarea costurilor cu executia efectiva a modernizarii, sunt strans legate de indicatorii tehnici si economici din DALI, de corelarea si adecvarea documentatiilor.

Referinte:

Exemplul cel mai de impact este DALI-ul realizat pentru cladirile Politiei si SRI Cluj, documentatie care a primit punctaj maxim in finantarea pe fonduri nerambursabile POR 3.1.b si in care Servelect a avut rolul de coordonare a pachetelor de solutii de eficientizare energetica.

Solicita o oferta: