Servelect, in colaborare cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, organizeaza in data de 28 februarie 2020 un seminar dedicat companiilor de tip IMM, precum si auditorilor si managerilor energetici din Romania, pe tema ”Bariere si solutii pentru implementarea eficientei energetice”.

Seminarul este sustinut prin proiectul SMEmPower Efficiency si se va desfasura la Hotel Marriot, Salon D, Bucuresti.

SMEmPower Efficiency este un proiect Horizon 2020 ce isi propune sa sprijine intreprinderile mici si mijlocii in implementarea masurilor de eficienta energetica prin actiuni precum:

  • Programe gratuite de pregatire pentru auditori energetici si manageri energetici;
  • Actiuni pilot in cadrul companiilor selectate;
  • Consultare privind optiunile de finantare pentru implementarea solutiilor de eficienta energetica;
  • Acces la o platforma web pentru analiza energetica si la instrumente de monitorizare, masurare si verificare a consumului energetic.

In cadrul seminarului, vor fi sustinute mai multe prezentari de solutii tehnice, financiare si de evaluare energetica pentru a sprijini implementarea eficientei energetice in industrie, comunitati locale si cladiri.

Participarea este gratuita, iar daca evenimentul prezinta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa va inscrieti la adresa de e-mail: [email protected]

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe www.smempower.com.

eu_flag_high_res

Acest proiect a primit finantare din programul de cercetare si inovare al Uniunii Europene H2020 pe baza acordului de finantare nr. 847132.