De miercuri – 16 mai, pana sambata – 19 mai vor avea loc in pavilionul B2 din Romexpo-Bucuresti doua expozitii B2B: Pack Expo 2018, expozitia dedicata ambalajelor si solutiilor de ambalare din Europa de Sud–Est, si Expo Shop–Future Retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata industriei de retail.

Timp de 4 zile, cel mai mare si mai nou pavilion din centrul expozitional, se va transforma intr-o mega-scena dedicata industriilor de packaging si retail.

Pack Expo

Prezenta internationala

La editia din acest an, peste 30% dintre expozanti provin din 14 tari: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia si Romania, ceea ce inseamna o oferta noua de produse si servicii pentru piata din Romania.

Spectacol tehnologic LIVE

Peste 100 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata perioada targului, solutii de ambalare, echipamente pentru productia de ambalaje, dozare, umplere, marcare si etichetare, paletizare, logistica, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetarie, panificatie, industria carnii, non-food, demonstratii LIVE.

Echipamente expuse in premiera

Dintre care: VideoJet 1860 (cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneala disponibil pe piata in momentul actual, prezentat de Multidevelopment), Esko Kongsberg C44 (o masa de taiere adusa in premiera in Romania de Grup Transilvae), Lachenmeier X1 (echipament de stretch hood si solutii automatizate pentru logistica, aduse pentru prima data in Romania de iHope), TL 650 WEBOMATIC (echipament revolutionar in clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech), Toppy Aspo Label 300 (echipament pentru manipularea rolelor de hartie) sau Toppy Inverter (schimbator si intorcator de paleti).

Romanian Packaging Awards (editia a II-a)

Singurul concurs dedicat ambalajelor si etichetelor din Romania este structurat pe cinci categorii: Ambalajul din carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat (pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului, Eticheta anului. Pe 16 mai, in cadrul Pack Expo, vor fi premiate cele mai bune ambalaje si etichete.

Speakeri de top

Ministri, presedinti de asociatii, lideri din industria alimentara, retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori de ambalaje si etichete vor participa la Conferinta Nationala “Deseuri de ambalaje: tendinte vs. eficienta”, organizata impreuna cu Infomediu EuropaFADI si in colaborare cu Ministerul Mediului.

Premiu YOUNG CHEF: 1000 de euro

”YOUNG CHEF by Angst”, concursul de retete pentru ready meal organizat in parteneriat cu ULMA Packaging, promoveaza ambalajele inovatoare prin intermediul produselor ready meal realizate de tineri bucatari din ingrediente proaspete si de calitate. Membrii juriului sunt Chef Sorin BonteaSorin Minea (Angst) si Chef Ioan Cristian Serb. Vino pe 18 si 19 mai sa votezi noul YOUNG CHEF si poti fi unul dintre norocosii care vor primi mancare la birou, timp de 2 saptamani, de la Angst!

Tombola si Campanie de constientizare “Consuma SMART si EFICIENT”

In cadrul Campaniei de constientizare “Consuma SMART si EFICIENT”Cris-Tim (partenerul Pack Expo al campaniei) va face sampling la standul propriu din cadrul expozitiei cu produse ambalate in pack-uri inovative. Tot acolo va avea loc si o tombola cu premii in produse Cris-Tim.

Mai multe detalii gasesti pe www.packexpo.ro.

EXPO SHOP – FUTURE RETAIL SOLUTIONS in premiera la ROMEXPO

In perioada 16 – 19 mai 2018, va avea loc evenimentul tip expo & conference EXPO SHOP – Future Retail Solutionsprima expozitie din Romania dedicata industriei de retail, un eveniment B2B organizat de Euroexpo si Romexpo, in parteneriat cu revista retail-FMCG.ro.

EXPO SHOP va fi locul unde, timp de 4 zile, principalii furnizori de servicii si echipamente pentru retail isi vor expune cele mai noi solutii pentru viitorul in retail, un domeniu aflat intr-o continua miscare.

Evenimentul EXPO SHOP se adreseaza, in primul rand, tuturor comerciantilor – marii retaileri, magazinele online, comerciantii traditionali independenti si distribuitorii – dar si producatorilor din industriile conexe (FMCG, DIY, IT&C etc).

Conferinta Future Retail Solutions, pe 17 mai

Incepand cu ora 10.00, in data de 17 mai are loc Conferinta Future Retail Solutions, realizata in colaborare cu revista retail-FMCG.ro. Conferinta isi propune sa aduca in prim-plan, pe de-o parte, cele mai noi servicii, solutii si echipamente pentru retail, iar pe de alta parte noutati si trenduri din piata de retail.

Speakeri importanti de la NETOPIA mobilPayFarmecBiodeck si GLORY GLOBAL SOLUTIONSGfK RomaniaCarrefourBiodeckKooperativa 2.0 sau eMag Marketplaceau confirmat deja prezenta.

Pentru agenda completa – click aici.

Future Store – vezi in avanpremiera solutii pentru magazinul viitorului

La EXPO SHOP vei putea vedea cum va arata magazinul viitorului. Expozantii prezinta solutii de ultim moment pentru eficientizarea fluxului de lucru, sisteme integrate de vanzare, sisteme automate si compacte destinate recircularii numerarului, sisteme automate de curatenie la dimensiuni compacte, sisteme pentru digital signage.

Mai multe detalii sunt aici.

Innovation Tour – prezinta noutatile editiei

In cadrul EXPO SHOP vor fi marcate aparte standurile unde vizitatorii vor gasi inovatii.

Dintre noutatile prezentate de expozanti:

  • Primul ecran 4k stand kiosk freestanding din lume
  • POS all-in-one
  • Totem digital cu touchscreen
  • Seifuri de ultima generatie pentru retail
  • Sisteme de curatare profunda fara atingere

Mai multe detalii despre noutatile editiei sunt aici.

Discount Exclusiv

La EXPO SHOP expozantii acorda discount-uri speciale pentru produsele si solutiile prezentate valabile doar in perioada expozitiei.

Detalii despre discount-urile acordate sunt aici.

Mai multe detalii gasesti pe www.expo-shop.ro.