Tablouri electrice

Va oferim servicii uzinare, precum si de modernizare a tablourilor electrice de distributie pentru a creste securitatea si siguranta in alimentarea cu energie.

De ce sa uzinam tablouri electrice?

Pentru ca siguranta si durabilitatea instalatiilor electrice din compania Dumneavoastra incepe de la proiectarea si executia circuitelor si tablourilor electrice sau de automatizare.

Avem proceduri clar stabilite, electricieni cu experienta si activitati normate; astfel, oferim uzinarea de tablouri electrice si de automatizare dimensionate adecvat si eficient, in functie de cerintele de utilizare din facilitatea de productie.

Descrierea solutiei propuse de Servelect:

In functie de nevoile Dumneavoastra, Servelect furnizeaza tablouri electrice in limita a 3200 A:

  • Echipare
  • Cablare
  • Etichetare
  • Probe si incercari
  • Livrare
  • Punere in functiune
  • Asistenta tehnica

Descriere serviciu – modernizare tablouri electrice de distributie JT/MT:

  • Reproiectarea instalatiilor de alimentare cu energie electrica la nivel de tablouri electrice generale, respectiv la nivel de tablouri electrice de distributie, pentru dimensionarea corespunzatoare a cablurilor de energie, a echipamentelor de protectie, calibrarea protectiilor si stabilirea clara a plecarilor din posturile de transformare corelat cu ultimele modificari din fabrica;
  • Executarea instalatiilor electrice de alimentare cu energie electrica, conform noului proiect tehnic: cu racorduri din cupru in locul celor din aluminiu, cu modernizarea tablourilor electrice generale si de distributie etc.;
  • Etichetarea noilor topologii de alimentare.

Beneficiile Dumneavoastra – modernizare tablouri distributie:

Cresterea securitatii si sigurantei in alimentarea cu energie.
Reducerea consumului propriu tehnologic si cresterea fiabilitatii schemelor de alimentare.
Identificarea contactelor slabe si evitarea intreruperilor / accidentelor / incendiilor.
Exploatarea in siguranta a instalatiilor electrice de alimentare a tablourilor electrice generale si de distributie, astfel incat sa fie prevenite evenimentele neplacute.
Minimizarea timpilor de interventie si pauza in alimentare prin evidenta clara si transparenta a schemelor electrice si a protectiilor.

Proiect implementat modernizare tablouri electrice de distributie – studiu de caz:

Tablou electric de distributie – Inainte de implementarea proiectului

Tablou electric de distributie – Dupa implementarea proiectului

Doriti sa cresteti securitatea si siguranta in alimentarea cu energie?

14 + 4 =

Nu ratați noutățile noastre și fiți la curent cu toate proiectele noastre pe rețelele de socializare! Ne puteți găsi pe Facebook – Servelect ESCO sau  LinkedIn, unde vom împărtăși cele mai recente studii de fezabilitate și proiecte de succes.  Fiți alături de noi în această călătorie și nu ezitați să vă împărtășiți feedback-ul și experiențele cu comunitatea noastră.