Conform Ordonantei de Urgenta nr. 1/2020, publicata in Monitorul Oficial nr.11/09.01.2020, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) a preluat atributiile ANRE privind eficienta energetica.

In acest context, termenul limita de depunere a declaratiei de consum si a chestionarelor de analiza energetica a consumatorilor de energie a fost prelungit pana la data de 30 mai 2020.

Programele de imbunatatire a eficientei energetice intocmite de operatorii economici care consuma anual o cantitate de energie de peste 1.000 tep si programele de imbunatatire a eficientei energetice intocmite de autoritatile administratiei publice locale din localitatile cu o populatie mai mare de 5.000 de locuitori se transmit catre MEEMA pana la data de 30 septembrie 2020. 

Documentele mentionate se trimit la adresa  [email protected], in format editabil, conform instructiunilor prezentate de Minister (mai multe detalii).

Prin serviciul de management energetic, Servelect va reprezinta in relatia cu MEEMA in vederea indeplinirii obligatiilor/cerintelor legislative.

De asemenea, aducem un plus de valoare sistemului de management energetic, prin identificarea consumatorilor cu potential de eficienta si, mai ales, a mijloacelor care pot conduce la solutii de eficienta energetica.

Sunteti interesat sa beneficiati de avantajele unui serviciu de management energetic performant?