Modernizare iluminat  tehnologie LED

Solutie “la cheie”

Colaborati cu un singur furnizor pentru implementarea unei solutii integrate (proiectare, executie, finantare).

Reduceti costurile

Va reduceti costurile energetice datorita performaneti superioare si a fiabilitatii sistemului de iluminat cu tehnologie LED.

Calitate superioara

Aparatele de iluminat sunt de calitate superioara, produse in Uniunea Europeana si au o garantie standard de minim 5 ani.

De ce sa optimizam sistemul de iluminat?

In general, iluminatul detine o pondere de aproximativ 2-5% din consumul total de energie electrica, in cazul consumatorilor industriali si comerciali.

Proiectele de iluminat industrial si comercial cu LED generează economii care asigura obtinerea unui buget suplimentar de investitii, care poate fi orientat spre dezvoltarea companiei si cresterea profitabilitatii acesteia.

Prin optimizarea sistemului de iluminat ne asiguram ca utilizam eficient lumina, controland tensiunea de alimentare, aplicand senzori de lumina zilei si de miscare, dar si implementand surse de lumina eficiente si durabile, care sa asigure confortul luminos optim.

Beneficiile Dumneavoastra in urma implementarii solutiei:

Reducerea consumurilor si a costurilor cu energia.
Cresterea productivitatii angajatilor.
Distributie luminoasa conform standardelor in vigoare.
Durata de viata de aproximativ 10 – 15 de ani.
Costuri scazute cu mentenanta.
Rezistenta la temperaturi extreme, de +/-50 grade Celsius.
Siguranta si rezistenta in functionare.
Compatibilitate cu majoritatea retelelor electrice existente.

Exemple de proiecte implementate – Studii de caz

HOEGANAES

Modernizare iluminat cu finantare ESCO

TMD Friction

Modernizare sistem de iluminat

Philips Orastie

Modernizare sistem de iluminat

Descrierea solutiei de iluminat cu LED propusa de Servelect:

Echipamentele LED contin o dioda emitatoare de lumina. Mai simplu, “LED-ul” este o componenta electronica, un semiconductor. La trecerea curentului prin dioda, aceasta va lumina, degajand foarte putina caldura. Un corp de iluminat cu LED are un randament foarte ridicat spre deosebire de alte tehnologii, precum lampile cu halogen sau lampile cu incandescenta, ale caror randamente sunt semnificativ mai scazute.

Implementarea unui sistem de iluminat efficient nu inseamna doar inlocuirea 1 la 1 a corpurilor de iluminat.

Pentru a raspunde provocarilor actuale, Servelect implementeaza la cheie proiecte de modernizare a iluminatului industrial si comercial cu scopul de a contribui la cresterea profitabilitatii si bunastarii companiilor Beneficiare.

Pasii unui proiect de modernizare a iluminatului realizat de Servelect:

R
Evaluarea nevoilor Beneficiarului (preluare date tehnice, realizare masuratori energetice, evaluare lumino-tehnica, stabilire restrictii/conditii).
R
Realizarea ofertei tehnice si comerciale (stabilirea necesarului, alegerea aparatelor de iluminat, realizarea proiectului lumino-tehnic, propunerea metodelor de finantare).
R
Implementarea proiectului (prezentare grafic de executie pe etape, demontare si montare aparate, montare sistem de actionare si control, probe si teste etc.).
R
Evaluarea proiectului.

Dumneavoastra ati ales iluminatul eficient?